Prima data…

Intrebarea care probabil ca se poate pune in momentul in care apare un nou blog este „ce naiba mai vrea si asta?”..ei bine la aceasta intrebare nici eu nu stiu raspunsul:)), dar probabil k toti il vom afla in scurt timp, in momentul in care o sa postez cate ceva.

In acest blog se vor aborda multe subiecte ,din cele mai ales diverse…asa ca asteptati sa vedeti de la muzica poate chiar si politica, peripetii din viata de zi cu zi..etc.

Va astept cu placere sa comentati si sa va spuneti opinia!

Pupic:*

19 gânduri despre „Prima data…

  1. What a wonderful blog. I spend hours on the internet reading blogs, about tons of different subjects. I have to first of all give kudos to whoever created your website and second of all to you for writing what i can only describe as an post. I honestly believe there is a skill to writing articles that only a few posses and frankly you have it. The combination of informative and quality content is definitely extremely rare with the large amount of blogs on the internet.

  2. Recently, I did not give lots of consideration to leaving comments on site page articles and have left comments even much less. Reading by means of your pleasant article, will aid me to do so sometimes.

  3. Salut,
    pentru ca mi-a placut ce am citit aici si, mai ales, pentru ca m-ai „salvat” de cititul cartii „Psihologia multimilor” :d , vreau sa facem un schimb de link. Daca esti de acord, lasa-mi un comentariu aici, si apoi eu am sa te adaug in blogroll asa cum imi vei spune.
    sanatate…

  4. stii tu, se zice ca „arta catharsis”, adica te curata. asa ca nu e nimic rau daca nu ai un scop declarat pe un blog, important e ca prin scriitura sa iti poti descoperi acea pasiune care te arde cu totul. atunci vei vedea exact ce vrei de la viata. spor sa iti descoperi pasiunea si sa o pui sa lucreze pentru tine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s