Vocea Romaniei da bucurii!

Toata lumea vorbeste despre Vocea Romaniei, pentru ca cine urmareste stie ca este un mega show si un mare concurs al unor voci foarte bune din care este greu sa alegi doar una.

Mie imi da o stare de bine, poate si pentru ca imi place muzica, o ascult cu placere si o fredonez cat de des pot, dar si pentru ca vad in concurentii de la Vocea Romaniei o mare implicare. Acolo se depasesc limitele unui concurs, ale unei infruntari, acolo se leaga prietenii intre concurenti, se leaga amicitii cu cei de acasa, se produc legaturi intre cei care urmaresc si carora le place muzica.

E trist cand trebuie sa plece cineva si este trist pentru ca sunt foarte buni cu totii. De fiecare data se face o nedreptate  pentru ca fiecare este Vocea Romaniei. Imi place la nebunie echipa lui Smiley..mi s-au parut cu totii cei mai buni din concurs si acum au ramas chiar cei mai buni. Stefan(preferatul meu) si Catalin sunt doua voci remarcabile si doua prezente scenice care te fac sa mai vrei.

Ei sunt cei la al caror concert m-as duce sa platesc un bilet si din punct de vedere al vocilor lor si din punctul de vedere al show-ului pe care il fac..Iata videoclipurile:

si

Succes baieti!

9 gânduri despre „Vocea Romaniei da bucurii!

    • Deci nici eu nu snt fac Canaf, dar am o presimtire k ajunge in finala…Ceea ce mi se pare foarte aiurea. Pt mine cei 4 finalisti snt, chiar daca nu e posibil, Stefan Stan, Dragos Chircu, Iuliana Puschila si Irina Tanase:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s