Ipocrizia cea de toate zilele!

Am revenit dupa o pauza destul de lunga in care am si fost plecata, dar m-am gandit la diverse in acest timp si bineinteles k nu putea sa iasa nimic bun..astfel ca am revenit tot cu gandul la critica:)

Din titlu puteti sa anticipati ca subiectul de azi este ipocrizia celor din jur. Sunt zile in care acest lucru ma izbeste si ma frapeaza..noroc ca exista uitarea care ma lasa sa scap din lanturile amintirii k ipocrizia e printre noi. Cu toate astea nu pot sa observ ca si acei oameni care se dau „curati” din punct de vedere moral, sau cei care afirma despre ei insisi ca sunt dumnezei in ale curateniei sufletesti, sau cei care tin predici altora, sau poate doar cei care sustin ca pentru ei moralitatea este foarte importanta si este o linie dupa care se ghideaza in viata..chiar si acesti oameni sau poate mai ales acesti oameni sunt cei care una zic si alta fac, sau care in fata te pupa si in spate te scuipa.

Pentru mine asta este miselism, lasitate si este cuprins in ceea ce putem numi cu titlu generic „mizerie umana”…offf..cu cat par oamenii mai curati, cu atat sunt mai scufundati in haznaua cu cacat. Cu cat sunt mai predicativi cu atat sunt mai misei, cu cat e mai mare prestigiul exterior cu atat e mai putred in interior.

Si stau si ma gandesc daca nici de la acesti oameni, modele pentru unii, nu putem sa ne asteptam la ceva adevarat, curat, profund poate „supra omenesc”(si aici ma refer la ceva deasupra oamenilor) atunci ce sa mai ceri omului de rand sa stie si sa cunoasca, ce sa mai ceri tinerilor sa creasca sanatos, cu principii sanatoase, cu planuri de viitor sanatoase, cand tu Domnule Model nu esti decat o carcasa cu care pacalesti cititorul, privitorul etc. sau poate chiar pe cei de langa tine? Cum sa mai crestem cu totii cand nu avem un cer catre care sa ne indreptam, cand nu avem un soare care sa ne dea posibilitatea de a crea clorofila?

Va pup!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s