Big Brother DNA:))

Fratioare, noi ca natie suntem vaaarzaaaa…cum mah sa pui camere si microfoane, tu DNA fiind, in biroul consiliului judetean Iasi in asa fel incat sa te descopere aia de acolo..

Povestea este ca era vicepresedintele consiliului judentean Iasi in birou cu un alt consilier si vede ca  tencuiala e in neregula undeva la tocul usii, se apropie si descopera camera video si microfonul…la cateva minute suna telefonul in biroul respectiv ..erau aia de la DNA si ii chemau p’astia la sediu DNA k cica, sanchi, aveu ceva de discutat.:))

Acu va dati seama ce penibilitate..erau agentii DIENEI in fata monitoarelor si ii vad p’astia ca se apropie de camera lor ascunsa in tocul usii…inspaimantati agentii strigau..”nuuuu, nuuuu, la dracu ne-au descoperit”..unul dintre agenti ii spune celuilalt…”mah boule, cum dracu ai pus camera aia acolo de au vazut-o astia..ti-am zis doar sa dai bine cu lavabila apoi..”… Ce mi se pare dumnezeiesc este ca vazand ca au fost descoperiti, au si sunat imediat..sa nu cumva sa creada consilierii ca-i urmareste altcineva:))..cred k dialogul a fost cam asa:

– buna ziua!

-buna ziua! suntem de la DNA, am vazut pe camera ca ne-ati descoperit..acum daca tot n-am reusit sa aflam nimic, va rugam veniti dvs pana la noi la sediu sa stam putin de vorba..

-aaa dvs erati..imi pare bine sa va aud..poi da..venim acum..sa ma asteptati cu o cafea d’aia de care imi place mie..ca doar stiti acum ce-mi place nu?:))

Penibil..totu’i penibil..:|

5 gânduri despre „Big Brother DNA:))

  1. Mda…am ajuns o tara de tot plansul. Chiar mai devreme citeam un articol despre 10 femei celebre din Romania si ma gandesc cu tristete ca noi, nu am avut doar 10 femei celebre, ci mult mai multe personalitati de care am putea fi mandri. Dar trecutul e trecut…istoria nu ne place asa ca am crescut in ignoranta si am devenit o tara de cocalari si pițipoance, uitand adevaratele valori…trist, mult prea trist…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s