Tembeliziunea mondenizata..

Da frate, nu ma mai uit la TV, decat rar si foarte putin, dar chiar si in acel rar si putin tot dau de mondenitati scabroase si neinteresante. Ce m-a amuzat foarte tare a fost aparitia lui Iri la IRealitatea Tv..ma uitam si ma inchinam cum moderatorii deontologi, care pana atunci faceau emisiuni de analiza politica  si invitau ilustrii analisti, politicieni, economisti, sociologi, specialisti s.a acum abordeaza subiectul marelui divort..

Bah, cum era el mititelul( Iri) in studio acolo si zicea si promitea si acuza pe Monica de lucruri nebanuite si pe care probabil numai el nu le-a vazut pana acum..Si cum va spuneam, stateam si ma uitam, crezand initial ca sunt pe la Acces Din Rect sau la Drept sub tinta, dar nu. Eram pe ilustra televiziune supranumita cânânâ-ul Romaniei:))…am schimbat repejor si m-am convins ca nu trebuie sa ma mai uit la tv…Acum am inteles ca in prim plan sunt Oana, Pepe si Tudy care freaca „maimuta” ( dupa cum zicea Ionut:))) la camera:))…Tot ce pot sa zic este MIROBOLANT..

8 gânduri despre „Tembeliziunea mondenizata..

  1. :)))) deci sunt sursa pentru tine:P:P:)))):D trecand la subiect, ai dreptate crisu…ceea ce se numeste televiziune de stiri la noi, e doar un cancan cu imagine..

  2. Ai uitat de Adelimba Pestritu. Andreea Pinochio Tonciu si bineinteles de Ioana Sugar Cock Popescu :))) Tare treaba cu cananaul Romaniei, imi aduce aminte de momentele de inspiratie constipata 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s