Marea descoperire..mogulii conduc Romania:))=))

SENZATIONAL…INCREDIBIL…Realitatea Tv face descoperirea secolului…ambasada SUA ne prezinta niste documente din care se trage o concluzie irefutabila, incontestabila si pe care o stie toata lumea… cica mogulii Patriciu, Voiculescu si altii ne conduc tara…

Va dati seama, adica noi, prostii, nici nu stiam acest lucru…problema este ca noi mai stim ca si Basescu conduce Romanica..cred ca mai abitir decat ceilalati..dar ce sa-i faci..daca ambasada SUA nu zice si de presedinte, inseamna ca nu e si el pe lista mogulilor „conducatori”.

Stau si ma intreb, oare cat de idioti ne cred astia pe noi, fie ei politicieni, fie ei jurnalisti deontologi? Sa anunti toata ziua marea descoperire si la sfarsit sa ne dam seama ca totul nu este decat un alt fâs ca de altfel toate celelalte „mari descoperiri”..

Stiu, normal ca stiu ca totul se intampla ca sa mai uite romanul de foamea care-l sâcâie, de lipsa de caldura, de lipsa de medicamente, de lipsa in general..stiu, dar chiar sa ne iei de prosti in asa fel.. primul gand cand am vazut marea stire a fost „hai mai duceti-va dracului”.. si nu i-am injurat decat pentru ca ma insulta constant.. nu-mi spun ca sunt proasta in fata, imi spun indirect..tot jignire este..

 

 

 

4 gânduri despre „Marea descoperire..mogulii conduc Romania:))=))

  1. cand ai foamea in stomac si esti foarte bolnav si abea de traiesti find presat continu
    nu cred ca mai ai puterea sa iti ceri dreptul de finta umana si nu prea ai cum sa mai vezi poza cea mare sa vezii cum totul este organizat,mai bine decat o piesa de teatru!
    ca finte umane potentialul nostru este nelimitat ,vorbind eu un nebun sau idiot strigand din fundul multimi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s