1 decembrie – Băselu şi laşitatea

Astăzi, de 1 decembrie, care întâmplător e ziua Romaniei, o zi foarte prost pusă după părerea mea, pentru că este la începutul iernii…mă rog..astăzi DOMNUL PREŞEDINTE, e plecat în Afganistan:))…amuzant, nu?

Adica tocmai azi, cand trebuia sa dea ochii cu poporul, sa faca baia de multime binecunoscuta, sa fie aplaudat, adulat, sa se scrie cu oi pe dealuri “băse”, DOMNUL PRESEDINTE, e plecat!

Si stai sa te intrebi, de ce? Oare a vrut ca militarii din Afganistan, care oricum nu stim si nu stiu ce mai cauta acolo, sa  nu fie singuri…sa-l aiba pe el, pe superbăse alaturi? Oare a vrut ca Boc sa primeasca onorurile militare, sa se simta si el mare? Sau oare e plecat tocmai ca sa nu fie nevoit sa participle la festivitati si sa se trezeasca cu vreun ou in cap cum s-a trezit Boc de Paste? Poate i-a fost frica de poporul mult iubit, poate i-a fost frica de politia pe care o tot blameaza ca nu-l va apara de “uralele” multimii?

Voi ce credeti? Pe ce varianta mergeti? Oricum, ca un presedinte sa lipsesca din tara, tocmai de ziua nationala, nu e chiar un lucru normal!

Va pup!!

10 gânduri despre „1 decembrie – Băselu şi laşitatea

  1. Pingback: In the fucking romania, the fucking contest is fucking annoying(I) « Vlady8

  2. Pingback: In the fucking romania, the fucking contest is fucking annoyng(I) « Vlady8

  3. ei si cu tine acu’, el are treburi mult mai importante, el nu are timp de sarbatorit…si/apoi, nu trebuie sa se faca si Boc macar odata „mare”? Iti dai seama daca/si rupea gatul la Gheorghe in emisiune, cine ar fi ramas? Geoana, nu cred desi el era urmatorul om in stat, dar ar fi venit Nuti…, doamna „buna la toate”;) si legat de perioada am auzit eu de ce nu o muta vara, cica vara nu poti sa bei nimic ca e prea cald, asa iarna merge o tuica fiarta, un vin fiert….

  4. wow..school really makes you stupid..deci nu am avut timp sa ma uit la tv de..ceva timp si chiar nu stiam..Mi se pare un gest care exprima nu doar lasitate ci si..nesimtire..nu, nu e normal ca presedintele unei tari sa „lipseasca” de ziua nationala…pfff..

  5. La 1 decembrie 1918, Adunarea Nationala de la Alba Iulia, constituita din 1228 delegati, şi sprijinita de peste 100.000 de persoane adunate la eveniment din toate colturile Ardealului si Banatului, a adoptat o Rezolutiune care consfinteste unirea tuturor romanilor din Transilvania si intreg Banatul.Asta sarbatorim noi…si este cat se poate de logic.Nu poate sa aexiste alta zi…voi vreti sa schimbati istoria?
    …asa…cat despre Basel Purcel,daca pana acum mai avea in sondaje 0,00000000000000002 la suta…acum sigur a scazut la -0,0000000000(1)… 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  6. da,intr-adevar acum imi dau seama k poate a vrut sa evite sa dea ochii cu poporul,ma gandeam mai mult de ce ‘autoritatile competente’ sau ‘abilitate’ dupa cum a spus boc l-au numit pe el care este al4lea om in stat,in loc sa-l numeasca pe geoana care ar fi trebuit sa fie acolo…aveam shi eu de gand sa te intreb dak esti de acord cu schimbarea datei zilei nationale:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s