Poate va asteptati sa…

…va vorbesc despre Roberta…ei bine nu..mai e ceva de zis?..Eu am considerat si consider ca ne apropiem de dictatura…

Vreau in schimb sa va vorbesc de apelativul „fă”…binecunoscut in intreaga tara si binefolosit de mai toate „frumoasele”, bine imbracatele, bine aratoasele dar mai putin bine educatele:)

Treceam pe langa o banca pe care stateau vreo 4 fete, imbracate la ultima moda, bineinteles cu tigareta in manutele lor fine…si apropiindu-ma aud pe una dintre el zicand – ” fă, unde dracu mergem?mergem la Verona?”…bah esti nebun, in ce lume traim… mai exista notiunea de feminitate, bun gust?…la dracu cu toate astea…sa ne injuram si ne strigam ca la mahala…sau ca pe deal..!!

Ma intreb cat de complicat poate fi pentru un baiat/ barbat, sa cunoasca o femeie asa cum trebuie…adica pe dinafara-i minunata, iar pe interior e vai mama ei…cate dame trebuie sa cunosti ca sa nu te trezesti peste cateva luni ca-ti tranteste muci in fasole si-ti zice „bah boule” sau se intalneste cu vreuna si-i zice „de cand nu te-am mai vazut fă”..de fata cu toti prietenii sau chiar cu sefii???

Voi ce ziceti…ati mai intalnit astfel de „gagici bune”, care au un limbaj de mahala?

Va pup!!

6 gânduri despre „Poate va asteptati sa…

  1. Poate isi zic ‘fa’ cu sensul de a face nu shtiu ce…adik sa fak ceva shi nu ne dam noi seama…:))=))te-ai mira sa se atace vre-una care chiar vb asa shi sa zik exact ce-am zis eu,da’ sa ne conv k e chiar asa!?:))=))

  2. Criss, să ma crezi pe cuvânt, dar am fost toată vara „pe deal” (la făcut fânul) şi nu am auzit cuvântul „fă” de la nicio fată sau femeie. Deci… s-ar putea să se simtă ţărăncile ofensate când îţi vor citi postarea. :))

  3. O caruta…
    Ai uitat si de „ia zi, fă, unde pula mea mergem?”
    P.S. Imi cer scuze pentru limbajul obscen. Mai vorbesc si eu urat, dar doar cand sunt nervoasa. Acum nu sunt si imi e rusine si sa citez:”>

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s