Asistenta „ucigasa”

Tot vad zilele astea lumea foarte acuzatoare la adresa asistentei care a parasit salonul cu bebelusi si in acest timp a izbucnit incendiul si s-a intamplat nenorocirea.

Ideea este ca asistenta , din punctul meu de vedere, poarta doar o a mia parte din vina, pentru moartea bebelusilor…se prea poate sa fi fost la chef, cum se speculeaza, dar mie imi place sa-i atribui prezumtia de nevinovatie. Lucrurile sunt foarte clare, femeia era singura in acel salon, in care cineva trebuia sa fie 24/24. Uman este imposibil sa petreci ore in sir in acelasi loc, pentru ca exista ceea ce se numeste, nevoie fiziologica…adica ce-ar fi trebuit sa faca asistenta…sa faca pipi intr-o punga si sa o arunce cand incheia programul de lucru???

Decat sa acuzam cu atata vehementa oameni care nu pot face nimic pentru ca sistemul de sanatate sa fie european, mai bine i-am acuza pe cei care conduc acest sistem, pe cei care n-au fost in stare sa aloce fonduri pentru niste senzori de fum, pe cei care nu au fonduri, din cauza lor, sa angajeze oameni care sa aiba grija de bolnavi, pe cei care alunga medicii din tara si in loc sa devina cercetatori de talie internationala la noi, devin la nemti, la englezi sau la altii care pot si stiu, pe cei care ii pun acum pe medici sa aleaga intre stat si particular…pai cine credeti voi, „dragi” guvernanati ca va ramane la stat pe 3 lei 50, in loc sa aleaga clinicile particulare pe sute, chiar mii de euro…cine?

Ucigasul aici este unul singur…sistemul, care omoara zilnic sute de romani, pentru ca nu e in stare nici sa trimita o ambulanta la timp…

7 gânduri despre „Asistenta „ucigasa”

  1. da,toata lumea a acuzat-o pe asistenta aia….dar se vede clar pe inregistrile video ca saraca femeia a fost la baie,si la sala de cezariana,sau ceva de genu….dupa parerea mea nu e vina ei…

  2. Da…Tot prostii sufera si trag ponoasele pentru astia care nu vor, nu neaparat ca nu sunt in stare, sa puna sistemul la punct.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s