Basescu si beţişorul ( fabulă)

A fost odata chiar ca niciodata, un mare presedinte, al unei miiici tari. Acesta se numea Basescu. Presa din tara respectiva era foarte bagacioasa, astfel ca imediat ce presedintele se duse pana la spital, toata tara vuia. Oare ce se intampla cu presedintele nostru „iubit”…sa ne cramponam cu totii de posibila afectiune…vai, vai!!

Presedintele, insa, ca un luptator ce este si a fost, a iesit din spital repede si a venit fuga, fuga la teve sa ne spuie paţania…si ce credeti ca a facut, dragul de el? Si-a bagat betishorul prea tare…in ureche…si s-a zgariat mititelul:-s

Stiti ca in tara despre care va vorbeam exista cam peste tot, betisoare cu ambele capete invelite cu vata, numai ca presedintele, „jmecher”, avea d’alea cu un singur capat…d’alea aduse cica din Shanghai. El zice ca vorbea la telefon cu un ministru’..nu stim care..si ca fiind prea absorbit de discutie, si-a bagat beţigaşul invers. Acum sa ne imaginam : ” ministrul care a fost in Shanghai e Nuti…Udrea Nuti, sa presupuneam ca ea ii adusese betigasele, si ca tot cu ea vorbea Presedintele..si-i spuse :

-Alo, Nuti, ce faci draga?

– Bine, Base, tu ce faci?

– Uite ma sterg cu betigasele aduse de tine! HăHăHă!

-Vaaai, Base ce onoare!!!

-Aoleuuuuu, Nuuuutiii!!!

-Ceee? Ceee s-a intamplat?

-Mi-am bagat betigasul invers si m-am zgariat!

-Mey Base, poi alea sunt betigase de urechi nu de….

– Poi in ureche m-am zgariat Nuti, unde dracu’ credeai?

-Aaaa, dada, in ureche…Poi atunci du-te Base la doctor si fa-te bine, si daca mai vrei iti mai aduc o duzina de betisoare , ca sa ai..Te puup!!

Invatatura trasa din aceste intamplari este ca nu e bine sa faci doua lucruri deodata daca nu esti in stare!!! Napoleon era numai unul:D

Va pup!!

17 gânduri despre „Basescu si beţişorul ( fabulă)

  1. saracu’ omusor….s-a zgariat in ureche cand vorbea cu nuti-sa-sculat la telefon….of of mai mai,chiar il compatimesc pe sarucu’ omusor….bine ca nu si-a spart timpanul..ca ramanea surd…la problemele romanilor….aaaa…wait a minute…nu ramanea….eeeee!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s