„Arta” de a fi manelar!

Aseara citeam ceva cu politica…politica in teorie, nu mizeria din realitate..ma rog. Fiind cald,  aveam geamul crapat pentru o minima aerisire..si cum eram eu concentrata pentru a intelege mai bine tainele politicii aud din strada ceva „minunat” si zicea ceva de genu cu „te iubesc fara tine nu traiesc, femeia mea, mi-e dor de tine, banii mei, mi-e dor de ei” etc.:))

Ma trezesc din visul cititor, ma ridic, ma indrept spre geam, dau perdeaua la o parte si vad niste cocalari cu BMW, care deschisesera usile larg si muzica, daca se poate numi muzica, tare pentru „ca sa auda tot poporu'”. Norocul meu a fost ca am inchis geamul si fiind bine etansat nu se mai auzea, dar oricum… Precizez ca locuiesc in centrul orasului, deci nu era undeva la periferie…

Si acum, sa vedem cum gandeste un manelar cocalar:

” A fost odata un cocalar, care prin metode numai de el stiute, probabil murind de foame si etc, si-a cumparat o masina scumpa, Audi, Bmw, Mercedes, s.a…si a inceput sa se plimbe de la el de acasa pana in centru, cu masina, numai acest traseu k de unde bani de benzina. S-a parcat pe principala si a dat drumul la muzica. In mintea lui spera ca va face o bucurie imensa locuitorilor ahtiati dupa ceva manelăreală, la fel si locuitorilor care vietuiesc in blocurile invecinate. Si puse el o melodie melodioasa, de la Guta, Salam, sau alte feluri d’astea de mezeluri si impreuna cu pitzi a lui  stateau pe banca pentru a asculta arta din difuzoarele date la maximum. Spre miezul noptii, se ridicara de pe banca si pornira spre casa, ca doar bateria de la masina nu tine la infinit si ca sa nu se faca de rahat turcesc, au plecat fericiti inainte de golirea totala a bateriei, probabail si ea manelistă.”

Za end!! Poate va urma…nu se stie…:))

UPDATE!!! Iata si niste poze minunate:

Va pup!!

5 gânduri despre „„Arta” de a fi manelar!

  1. =)))) de astia vezi peste tot….eu locuiesc momentan intr-o comuna destul de mica si aproape in fiecare zi am „norocul” ca cineva sa-si imarta mezelurile cu toti din jur :))))))

  2. palalila girlataham..ca te iau pe ciumalau…tu te iei de compatriotii mei de la scoala ”Coco-manele-creiere nu trebuie”? 🙂 🙂 🙂 🙂 :d 😛
    ce stii tu despre adevaratii clasici…Guta Bethoven,Salam Mozart si Vijelie Chopin? 🙂 🙂 🙂
    muzica adevarata….se stie pe sistem turbat!!!! 😛
    P.S:I hate manele,cocalari,piticpoane and in two wprds stupid people!!!!

  3. Ma intreb…n-ar putea sa asculte mizeria aia de muzica doar ei, shi sa faca in asa fel incat sa se auda doar pt ei!?adik de ce tre’ sa auda toata lumea mizeria de muzik pe care o asculta ei!?cred k ar fi in stare sa lase usile deschise shi geamurile coborate la maximum shi pe cea mai a draq ploaie sau ninsoare k sa arate lumii ce!?nimic…un lucru bun shi placut n-ar fi in stare sa fak…vb ta…nishte leshinati care poate au nishte darapanaturi de case da’ isi iau mashini scumpe shi care au bani de benzina doar d’acasa pana in centru k ii vezi k vin din jos, fac giratoriu shi se duc tot in jos shi doar prin asta iti dai seama defapt care e treaba lor shi kta treaba au ei…:))=))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s