La picnic..

Fusei azi la picnic…intr-o poienitza dragutza din drumul spre Sinaia. N-am facut celebrul gratar ca n-aveam chef de afumat si caldura in plus , asa ca am papat niste sandwish-uri si am stat la plaja. Din pacate nu prea a fost soare ca erau niste nori plimbareti si in concluzie nu m-am bronzat prea tare, dar…nu asta vreau sa povestesc ci faptul ca am observat iar „da hiuman neiciur” 😀

Eram intr-o poiana foarte deschisa si lume nu era chiar asa ca la 1 mai de exemplu, cand ducandu-ma spre Sinaia vedeam pe marginea drumului zeci si zeci de masini…deci nu era asa, era liber, cateva gratare ici, colo, etc. Noi ne-am asezat cam la vreo 5, poate 10 metri de niste alti „picnicari”..putin sub un copac sa prindem si putina umbra.

Tot stand noi, mai veneau si alte masini…si la un moment dat vin 3 o data…cu totii impreuna si ghici ce…bah se baga intre noi si vecinii nostri, in aia 5-10 metri,… parcheaza, despacheteaza si se apuca de gratar..in plus mai erau si cu copii dupa ei care bineinteles ca se jucau cu mingea..undeva la 3 m de noi…Si eu si companionul meu, ne uitam mirati unii la altii si nu intelegeam nimic, adica era poiana goala..se puteau duce oriunde ca sa poata sta impreuna…nu frate ei s-au asezat in curu’ nostru acolo, nu puteai sa vorbesti nimic mai particular ca auzeau aia tot, cu alte cuvinte si pardon de expresie nu puteai sa tragi o bashina…:-l

Noroc ca a inceput ploaia si noi am impachetat si ne-am carat, dar oricum..cat spirit de turma si de inghesuiala sa ai sa nu te duci dracului mai incolo si sa te inghesui in sufletu’ meu?!?!?!

Ma rog…spiritul de tzaranoi nu are margini!!!

Va pup!!

10 gânduri despre „La picnic..

  1. dar ce ai tu cu saracii oameni….cred ca au venit langa voi ptr ca au crezut ca sunteti niste vedete….:))…..si vroiau autografe de la voi.
    of…of….ce oameni!!!Cum nu te-ai gandit la asta….domnisoara Cristiesca?…:))))))

  2. Eh biiineinteles…la inghesuiala ce credeai? Poate se gandeau ca le e frig daca nu sunt flancati si se duc asa in camp deschis:)):))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s