Buni dupa moarte…

Observ ca marii scriitori, cantareti, actori, oameni de televiziune, oameni de stiinta etc, sunt intotdeauna admirati si respectati mai mult dupa ce mor, decat atunci cand sunt vii.

Si nu inteleg de ce? De ce sa ne batem joc de actorii si cantaretii nostri care toata viata se dedica noua si sa le dam pensii mizere si nerecunostinta toata viata, iar cand mor sunt decorati post-mortem de presedinti si amintiti pe la televizoarele care n-au stiut ca mai exista si i-au uitat?

De ce sa nu elogiem oamenii de stiinta si de televiziune atunci cand sunt vii si cand inca mai pot sa se bucure de recunstinta si aprecierea noastra si asteptam sa moara ca sa vedem cat au fost de buni si cat de mult bine ne-au facut ficaruia dintre noi, chiar daca indirect?

De ce Gheroghe Dinica, Dem Radulescu, Teo Peter, Laura Stoica, Toni Tecuceanu, Mile Carpenisan si multi altii, au fost uitati cat au fost in viata si unii dintre ei erau considerati „depasiti” si ne „la moda” si probabail ca nu mai faceau mult visatul rating, iar atunci cand mor, toate televiziunile isi amintesc de ei, cat de mari au fost, cat de multe bucurii au adus publicului si cat de iubiti sunt de oameni?!?

De ce nu putem fi in stare sa pretuim ce avem , cand avem si nu dupa ce nu mai avem? De ce nu suntem in stare sa-i apreciem  si sa-i laudam cat sunt vii si preferam sa-i decoram post-mortem?

Va pup!!

9 gânduri despre „Buni dupa moarte…

  1. De ce nu sunt populari în timpul vieții pe micile ecrane, exceptând momentele în care îi vedem în piesele de teatru, filme sau orice alt eveniment?
    Din puntul meu de vedere, răspunsul este unul cât se poate de simplu: Nu se face rating, astfel încât se caută subiecte de scandal sau aberații pe teme politice.

  2. Ca sa-ti raspund la intrebarile tale cu „de ce” ei bine, raspunsul este – pentru ca asa suntem noi oamenii in generel , nu numai romanii, nu suntem in stare sa apreciem la adevarata valoare nici macar parintii si bunicii, d’apai pe cei de la televizor:(

  3. Ai dreptate in tot ce zici, si ca sa intaresc ce ai scris, iti reamintesc de Laura Stoica si de faptul ca pana sa moara vroia sa scoata un album nou dar nu se stia nimic de el, nu se auzise absolut nimic si nu era promovata pe nicaieri, isa dupa ce a murit a redevenit „marea noastra cantareata” pentru toti!

  4. Mmmda…shi domnu’ presedinte al Romaniei gratiaza shi decoreaza toti presedintii shi oamenii importanti ai altor tari care vin in Romania,shi pe cei despre care ai vb mai sus,ii decoreaza post mortem…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s