Big Mama!!!

Ma gandeam, dupa minunea cu vulcanul, ca de fapt, oricat de mari credem noi ca suntem, in fata naturii suntem un mare nimic. Nu putem face nimic sa ne salvam daca natura se supara si rabufneste.

NIMIC este cuvantul care caracterizeaza cel mai bine actiunile pe care am dori sa le intreprindem ca sa salvam ceva din lumea asta frumoasa, pe care de altfel nu stim sa o pretuim, si pe care noi insine o atacam cum stim noi mai bine. Dupa cum s-au desfasurat si se desfasoara evenimentele in lume, cu toate cutremurele care nu mai contenesc si cu vulcanul acesta mititel care lasa sa iasa presiunea acumulata in interiorul pamantului, ar trebui sa ne gandim, de fapt, ca nu insemnam mare lucru in fata naturii si ca oricand se poate intampla ceva care ne va schimba vietile, fie ca suntem saraci sau bogati, ignoranti sau foarte destepti.

Cu ce o sa ne mai ajute „gipanele”, si casoaiele cand o sa vina peste noi cutremurul cel mare? Cu ce o sa ne mai ajute „lantzele” de la gat?Poate doar ca sa ne traga mai bine in jos cand vine apa peste noi. Cu ce o sa ne mai ajute conturile in banca babane…astea chiar ca cu nimic?!?!

Voi ce credeti?

Va pup!


8 gânduri despre „Big Mama!!!

  1. Da…asa este…suntem complet neputinciosi in fatza naturii dezlantuite si poate k ne gandim k nu are cum sa ni se intample tocmai noua shi abia knd ni se intampla ne dam seama de ce este in stare natura…

  2. stai draga linistita ca romania scapa de toate…..este predestinata sa conduca lumea….:))
    eu voi fi noul lider spiritual…:))…am vorbit cu dalai lama si mi-a spus sa stau linistit ca noi suntem binecuvantati…:))….vine valul imi ia calul dar eu raman cu oita…:))

    • OH, YOU ARE OUR GOD:))…slava domnului ca ai vorbit cu Dalai k ma speriasem si imi venea sa si plang:))
      In alta ordine de idei, cred ca Romania si daca ramane singura in lume tot nu o sa fie pe primul loc:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s